Skriv en kommentar

smileysofa

Det hender at kroppen min streiker og i dag er en slik dag. 
Kroppen verker, øresusen er på topp, null konsentrasjon, trøttheten kommer kastet over meg og jeg har bare lyst til å grave meg ned. 
Da er sofaen og pleddet godt å ha. 
Vi har vel alle slike dager, men etter at jeg fikk diabetes type 2, krystallsyke, øresus og dårligere konsentrasjon, kommer slike dager oftere enn tidligere. 
Etter en uke med mye jobbing, 7 av 8 dager, skolestart på barna, treningsoppstart på barna, basketkamper i helgen, Oslo-tur og fjerning av jula i går, ble det litt mye stress for denne kroppen.
Det har ikke vært mye jule og nyttårsferie for meg. Sånn er det når man jobber i turnus. 


Mannen påstår jeg har dårlig hørsel i dag....kanskje ikke rart når jeg har et godstog som passerer øret mitt (øresus) hele tiden.
Stress er en av mine syndere. Når stresset øker, øker også mine symptomer og kroppen trenger å lades litt ekstra.
Da er det viktig at jeg hører på kroppens behov. 
Godt det er dårlig vær ute. Her regner det, er tåke og skikkelig gufsete.

Vi har alle slike dager innimellom og det handler om å akseptere dem og tillate oss å ha dager i sofaen og under teppet. 
Husk at vi er kun mennesker med feil og mangler alle sammen, noen mer enn andre selvfølgeligwink

Jeg kjører og henter unger hit og dit i dag. Har vært i butikken og laget lunsj og middag. Men jeg kryper tilbake til sofaen og under teppet ved hver anledning jeg har. 

Et lavkarbokosthold gir energi og det gjør det virkelig for meg også. Jeg har mye mer energi nå enn tidligere og orker mye mer. Det har nok noe med vektreduksjonen å gjøre også. Ren mat og gode råvarer har masse å si hvis du spør meg. 

Dager som dette er det viktig å kose seg. Vi avslutter dagen med en god kopp med varm kakao. Oppskriften finnes under drikke.

Skriv noe her...
Du er gjest
eller publiser som gjest
Laster kommentar... The comment will be refreshed after 00:00.

Bli den første til å kommentere.