Skriv en kommentar

Det å endre kosthold er en omveltning.
Mange tror at det å bytte fra "normal" høykarbo kost til lavkarbokost koster mye penger.
Man trenger ikke å bruke mye penger på erstatningsprodukter.
Et lavkarbokosthold baserer seg i hovedsak på naturlig og ren mat. 
Det å kjøpe kjøtt og fisk kan fort bli dyrt, men det er viktig noen ganger å tenke litt smart.
Titt alltid i billigkroken i butikken på søndag eller mandag.
Der kan man gjøre mange kupp.
Sesong grønnsaker er oftest billigere.
Planlegg grønnsaker og kjøtt/fisk slik at det blir spist opp.

Planlegg handlingen (handleliste) og skriv ukeplan er et godt tips å ta med seg.

Søndag for et par uker siden, fant jeg dette på tilbud. 
Det ble 3 middager til 4 stykker for ca 100kr.
Det kaller jeg et kuppsmile.



Dette ble til 
Kjøttkaker på brød, se oppskrift her
Gryte stekt i slowcooker med fries
Ovnsbakt torsk med bacon og brokkoliblanding



Det er også viktig å spise opp rester i stedet for å kaste mat.
Her er noen forslag til hva restemat kan "trylles" til:
Gratenger er fint å bruke til rester, her er en god oppskrift
Rester av laks kan bli til lakse og reke salat, se her, laksen kan byttes ut med annen fisk også.
Pytt i panne - bestående av løk, jordskokk, tomat, paprika, svinekjøtt, pølser, egg og litt rødbet for smak. Rødbet er ikke for strikt lavkarbo
Suppe - bestående her av svinekjøtt, pølser, gulrot, løk, jordskokk, sellerirot, vårløk og blomkål



Skriv noe her...
Du er gjest
eller publiser som gjest
Laster kommentar... The comment will be refreshed after 00:00.

Bli den første til å kommentere.