Skriv en kommentar

Bunn:
6 eggehviter
100g tagatesse
1 ts bakepulver
200g mandler

Pisk eggehviter og tagatesse stivt.
Mal mandlene.
Tilsett bakepulver og mandlene i eggehviteblandingen.
Bland alt forsiktig sammen med en slikkepott.
Smør en rund kakeform ca 22-23 cm.
Stek på 160°C i ca 35 minutter. 
Avkjøl

Fyll:
6 eggeplommer
1 dl fløte
1 ts vaniljesukker eller 8-10 steviadråper med vanilje
60g tagatesse
150g romtemperert smør
100g sukkerfri sjokolade
Ca 50g peanøtter

Egg, fløte, tagatesse og steviadråper/vaniljesukker tilsettes i en kjele.
Varm opp blandingen på lav til middels varme.
Rør hele tiden.
Varmes opp til kokepunktet. NB! blandingen skal ikke koke.
Når blandingen nærmer seg kokepunktet begynner blandingen å tykne.
Ta av platen.
Rør godt inn litt og litt smør.
Knekk opp sjokoladen og tilsett sjokoladen i blandingen.
Rør sjokoladen godt ut i blandingen.
Avkjøl i kjøleskapet i ca 1 time.
Pisk opp kremen før den tilsettes kaken.
Grovhakk peanøtter og strø over.
La kaken stå i kjøleskapet i ca 1 time.

Hele kaken inneholder ca 20-25 karbohydrater, avhengig av hvilken sukkerfri sjokolade du bruker.

2019 02 09 22.34.22 Copy

Skriv noe her...
Du er gjest
eller publiser som gjest
Laster kommentar... The comment will be refreshed after 00:00.

Bli den første til å kommentere.