Skriv en kommentar

Oppskriften er til ca 4 porsjoner
Ingredienser:

Fyll:
1 løk
3 fedd hviløk
2 Vårløk
1 Paprika
1 Aubergine
10 Sjampinjonger
2 bokser hermetiske tomater
Krydder: Salt, pepper, kajennepepper, paprika og sukrin+

Hvit saus:
150g Kremost
3 dl fløte
Agar agar, hvis behov for tykkere saus
6-8 blokker spinatblokker
50g strøost
Krydder:
Salt, pepper og muskatnøtt

Lasagneplate
2 Squash 
I denne oppskriften har jeg bukt squash som lasagneplate, ønsker du vanlig lasagneplate,
finner du oppskrift på dette her (i stefet for å klippe deigen opp i tagliatelle strimler skjær opp i rektangler)

Start med å skjære squash på langs med en ostehøvel eller med en skarp kniv.
Stek squashen i godt med smør på begge sider til squashen begynner å få farge. 
(ved at du steker squashen gir ikke squashen fra seg så mye fuktighet)
Strø over litt salt på slutten av steketiden.



Finhakk løk og hvitløk.
Kutt opp de andre grønnsakene til ønsket størrelse. 
Stek grønnsakene i smør og litt olje. 
Når grønnsakene har blitt møre tilsett hermetiske tomater.
Smak til med krydder og søtning.
La alt koke inn, til sausen tykner. 


Fløte og kremost tilsettes i en kjele
Kok sausen opp på middels varme.
Stek opp spinaten i litt smør og tilsett i den hvite sausen. 
Kok alt sammen til sausen begynner å tykne. 
Blir ikke sausen så tykk som du ønsker kan litt agar agar tilsettes.
Tilsett krydder og ost. 
La osten smelte inn i sausen. 


Start med 1 lag tomatfyll i en form, så ostesaus, ost, squash for så å gjenta prosessen en gang til.
Avslutt med squash og ost på toppen.

Stekes på 200° C i ca 20-30 minutter.
La lasagnen hvile på benken i ca 15 min før servering.
Server god salat ved siden av


(bildet tilsvarer middag til 1,5 person)


Skriv noe her...
Du er gjest
eller publiser som gjest
Laster kommentar... The comment will be refreshed after 00:00.

Bli den første til å kommentere.