Kjøttdeig:
800g kjøttdeig
1 løk
1 vårløk
1 pk bacon
1/2 chili
2-3 hvitløksfedd
1/2 paprika
2 ss tomatpure eller 3 ss sukkerfri ketchup
3 tomater
Krydder: salt, pepper, paprika, grillkrydder, etc
Saus:
1 dl fløte
0,5 dl vann
1,5 ss kremost
0,5 ss tomatpure eller 1 ss sukkerfri ketchup
50g revet ost
Topping:
150g revet ost
Fin kutt løk, hvitløk, vårløk og chili.
Stek kjøttdeig, løk, vårløk, hvitløk og chili i litt smør.
Kutt opp bacon i små biter
Stek bacon sprøtt.
Bland baconet inn i den ferdig stekte kjøttdeigen.
Tilsett finkuttede tomater, finkuttet paprika og tomatpure i kjøttdeigen.
Krydre og smak deg til.
La alt småputre i ca 5 minutter.
Lag saus av fløte, kremost og vann.
Tilsett tomatpure og ost når sausen begynner å tykne
Bland sausen inn i kjøttdeigen.
Ha alt i en ildfast form.
Strø over revet ost.
Stek å 200°C i ca 15-20 minutter.
Server med salat