MiddagerTilbehør

Brokkolisalat

 

Grønnsakene:
1 rå brokkoli
1 rød løk
1/2pk bacon eller spekeskinke,
1-2 dl revet ost
1/2 pk pinjekjerner

Dressing:
ca 1 dl majones
1 dl rømme
1 ss dijon sennep
litt sitronsaft/evt sylteagurk lake
salt og pepper etter ønske

Skjær bacon/spekeskinge i biter og stek det sprøtt.
Avkjøl baconet.
Stek pinjekjerne i tørr panne til de blir gyldne.
Kutt opp brokkoli i små buketter og løk i små biter.
Ha bacon, brokkoli, løk og ost i en bolle.
Bland dressingen og hell over i bollen.
Bland alt godt. 
Strø over pinjekjernene og server.

Det går også veldig godt å bruke blomkål, fetaost, bacon, fenalår, sukkererter, oliven i brokkolisalaten.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *