Egg- og skinkesalat

Egg og skinkesalat er kjempe godt og enkelt pålegg. Du kan spise det som det er, i eggerull eller å rundstykke som jeg her har servert det med.
Du kan helt fint droppe skinken eller bytte det ut med noe annet godt. 

3 hardkokte egg
1/2 vårløk
Litt paprika
2 skinke skiver
Løk om du ønsker
2-3 ss creme fraiche
1 ss majones
1/2-1 ts dijonsennep
Sitron
Salt og pepper

Kok eggene i ca 9 minutter.
Avkjøl eggene.
Skrell og finhakk eggene eller del de på langs og tvers med eggedeler.
Finhakk vårløk, paprika og skinke.
Bland sammen creme fraiche, sennep og majones.
Smak deg til med salt, pepper og sitron. 
Bland inn egg, skinke, og grønnsaker.
La stå litt i kjøleskapet før servering, slik at egg- og skinkesalaten får satt seg. 
Pynt gjerne med litt persille

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *