Fisk i form

 

1/2 Blomkål
1/2 brokkoli
1 gul løk
2 pakker bacon
6 fiskefileer
1/2 chili
100g champignon
1/2 paprika
75g kremost naturell
2 dl fløte
Ost
Krydder som salt, pepper, hvitløk, karri, garam massala

Kutt opp blomkål, brokkoli og løk.
Kok grønnsakene i ca 5 minutter.
Kutt opp baconet i små biter og stek sprøtt.
Kutt opp chili og sopp.
Tilsett chili og sopp i baconet mens det steker.
Legg fiskefileene i en ildfast form.
Kutt opp paprika
Tilsett blomkål, brokkoli, løk, bacon, sopp, chili og paprika over fisken.
Bland fløte og kremost i en kjele.
Kok opp blandingen.
La blandingen koke til sausen starter å tykne.
Krydre sausen med ønsket krydder.
Hell sausen over fisken.
Strø over ost.
Stek formen på 200°C i ca 15 minutter, eller til fisken er ferdig.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *