Fylt eggerull

Eggerull er godt til frokost, lunsj, middag eller kvelds. 
Det er få ingredienser og er nesten skapt til å ha med i matpakken. 
Du kan fylle eggerullen nesten med hva du vil. 
Favorittfyllet her hjemme er eggesalat, kyllingsalat, roastbiff eller røkt laks. 

Oppskrift:
3 egg
Salt

Skill eggeplomme og eggehvite.
Stivpisk eggehviten.
Tilsett salt i eggehviten.
Pisk eggeplommene sammen og tilsett i eggehviten.
Bland forsiktig sammen med en slikkepott.
Stryk blandingen utover et stekebrett med bakepapir.
Stek på 170°C i ca 7-10 minutter.
Jeg deler alltid min eggerull i 2. 
Smør utover ønsket fyll og rull sammen.
Bilde 1 er med røkt skinke og ost.
Bilde 2 er med kyllingrester

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *