Kjøtt

Hjemmelaget kebabrull

 

Deigen:

225 g kesam eller kremost
1/2 pose strøost
litt salt
1/5 ts chilipaste
3 egg.

Pisk alt sammen og smør det tynt utover et bakepapir.
Stekes på 180 °C i ca 10-15 min, til den får litt farge og er fast. 

Fyllet:
Sukkerfri ketchup

Kebabkjøtt eller kjøttdeig
Salat
Paprika
Løk
Purre
Sopp (kan droppes)
Ost
Evt jalapeno/chili
Saus (bearnaise/selskapsdressing/rømme etc)

Ha på ønsket mengde ketchup. 
Stek kebabkjøtt, sopp og løk sammen.
Legg på fyllet, men kun på den ene siden, se bildet under
Legg på ost. Bruk den ostetypen du ønsker.
Jalapeno ost gir litt mer smak.

Hell over saus, bruk det du ønsker.
Rull sammen fra fyllsiden først.
Serveres som den er, eller server litt salat ved siden av.
Kebabkjøtt inneholder fra 3 karbohydrater pr 100 g

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *