Kjøttboller i tomatsaus

Kjøttboller:
400 g lammekjøttdeig (bruk gjerne annen kjøttdeig som kylling, storfe)
1 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts chili
Litt hvitløkskrydder
1/2 ts cummin
1 ss kavring
1/2 ts paprika
1 dl vann.

Bland alt sammen til en fast deig.
Formes som kjøttboller og stekes i smør.

Tomatsaus:
1 ss tomatpuré
ca 1 dl buljongvann/kraft
4-5 tomater i biter eller 1 boks hermetiske tomater.
Krydder etter eget ønske
Liten klype sukrin+
1/2 løk
1/4 paprika
1/4 squash

Del alle grønnsakene i små biter.
Putt alle ingrediensene i en kjele og kok opp.
La tomatsausen koke 10-15 min.
Jo lenger sausen småkoker, jo mer smak får du

Oppskrift på mos finner du Sellerirotmosher

 

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *