2 store egg eller 3 små
50g tagatesse (finesse eller sukrin + kan også brukes)
1 ss sukrin sirup caramel
30g havrefiber
20g kokosmel
10 steviadråper med vanilje
2 ss Nicks sjokoladepulver (annet sukkerfritt sjokoladepulver kan også brukes)
100g smeltet smør
2 ts bakepulver
Litt salt
15 nøtter, jeg blandet mandler og valnøtter
40g sukkerfri melkesjokolade
Smelt smør.
Pisk egg, tagatesse og sukrin caramel til tykk eggedosis.
Grov hakk sjokolade og mandler.
Tilsett de andre ingrediensene minus salt og bland forsiktig med en slikkepott, slik at ikke luften i eggedosisen blir slått ut.
Ha bakepapir i en rund form på ca 20 cm i diameter.
Ha brownierøren i en formen.
Strø over litt salt.
Stek brownien på 165°C i ca 30 minutter.
Bruk en pinne eller gaffel for å se om brownien er gjennomstekt. Følger det ikke med noe deig på pinnen når du tar den opp er kaken ferdig.
La brownien avkjøle seg i formen, hvis du klarer å la være å spise den…..