MiddagerPizza

Pizzasnurrer med fatheaddeig

Fathead pizzadeig:
170g revet mozarellaost
2 ss kremost/philadelphiaost
85g mandelmel
1 egg
1 ts salt
Evt litt krydder som hvitløk, oregano etc
For at deigen skal heve mer, tilsett 1 ts bakepulver

Mozarellaost og kremost tilsettes i en bolle som tåler sterk varme.
Smelt osten i microen, tar ca 1,5 minutt på 1000Watt.
Osten skal være helt smeltet.
Tilsett de andre ingrediensene.
Bland godt.
Blir deigen klumpete, varm den opp i microen igjen.
Kna deigen sammen slik at den kan formes til en ball.
Kjevle deigen med bakepapir over og under.
(jeg brukte rullekakeform i silikon nederst).
Stek bunnen på 225°C i ca 5 minutter.
Ta formen ut.
Ha på fyll, kun på den ene halvdelen.

Fyll:
Svensk falukorv (den har minst karbohydrater) Kan erstattes med skinkepålegg.
Pepper salami
Løk
Sukkerfri ketchup
Revet ost
Pizzakrydder

Rull sammen.
Start å rulle der fyllet er.
Del opp pizzarullen i passe biter.
Legg pizzabitene tett inntil hverandre med fyllet opp.
Stek videre på 225°C i ca 15-20 minutter.
La pizzabitene hvile et par minutter før servering.
Server pizzasnurrene med litt rucculasalat.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Pizzasnurrer med fatheaddeig

  • Frode Kristiansen

    Fantastisk 😊

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *