Pølsestroganoff

4 personer

1 pk falukorv/pølse med lite karbohydrater. Pølse kan byttes ut med ca 500g biffkjøtt
1 løk
1,5 paprika, helst i forskjellige farger
1/2 chili
5-7 champignonger
1 ss tomatpure
1,5 ss sukkerfri ketchup, kan byttes ut med mer tomatpure
2 dl creme fraiche
Evt 1 dl vann/kjøttkraft

Kutt opp pølse og grønnsaker i biter og skiver, ca like store biter.
Stek pølsene til de har fått litt farge.
Tilsett løk.
Stek løken gylden.
Tilsett de andre grønnsakene og stek til alt er mørt.
Tilsett, tomatpure, ketchup, creme fraiche og vann.
Krydre med salt, pepper, hvitløk, paprika og kajennepepper, alt avhengig av hvor sterkt du ønsker det. 
La alt sammen putre til sausen starter å tykne.
Strø over litt persille før servering

Server stroganoff med foccatiabrød, fries av grønnsaker eller mos av grønnsaker.

Pølsestroganoff med fries
Pølsestroganoff med squash chips
Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *