HøytidJul

Puffet «ris» på lavkarbovis

Finnes det noe bedre enn puffet ris??
Ja, puffet «ris» på lavkarbovis.
Det beste med denne oppskriften er at du kan bruke det du har i skapet av godt.
I disse har jeg erstattet puffet ris med mandelflarn, hakkede mandler, kokosflak og litt hakkede peanøtter.
Tror nesten jeg må prøve med litt sitronskall også, for å få litt mer syre, eller fett og forstand sine kandiserte sitrusskall i tillegg til nøtter og kokos.

Oppskrift

  • 150g delphiafett (kokosfett)
  • 120g sukkerfri sjokolade, tilsvarer 1,5 plate
  • 1 m/l egg
  • 0,5 dl sukrin + elller tagatesse
  • 1-2 ss kaffe, kan utelates
  • Hakkede mandler, peanøtter, mandelflak og kokosflak etter ønske.

Smelt delphiafett i en kjele eller i micro.
Smelt sjokoladen i delphiafettet.
Pisk egg og søtning til eggedosis.
Tilsett den smeltede sjokoladen, delphiafettet og kaffe i eggedosisen.
Tilsett så det du måtte ønske og vend forsiktig med en slikkepott.
Ha i muffinsformer og sett kaldt til sjokoladen har stivnet.
Oppbevares i kakeboks i kjøleskapet.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *