KakerVafler/pannekaker/lapper

Rømmevafler

Holder til 5-6 vafler

2 egg
2 ss søtning, jeg bruker oftest sukrin eller natreen.
0,5 ss vaniljesukker, se tips, eller 5 steviadråper med vanilje
3 ss rømme
1,5 ss mandelmel
25g smeltet smør
1 ts bakepulver
1 ss fiberhusk
Kardemomme
Salt
Fløte/mandelmelk

Vis egg og søtning sammen
Smelt smør.
Rør inn de andre ingrediensene.
Smak til med kardemomme og salt.
Spe med fløte eller mandelmelk når røren blir for tykk.

Vaflene er perfekte til vanlig pålegg eller med rørte bær og rømme

Tips:
2-3 ss sukrinmelis
1 delt vaniljestang eller 0,5 ts  vaniljepulver
La blandingen stå i 2-3 uker og vipps har man perfekt vaniljesukker.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *