BakverkBrød/rundstykker/baguetter

Fine lavkarbo rundstykker

 

Røren holder til 8-10 rundstykker.
Rundstykkene er glutenfrie og sukkerfrie.
De inneholder mandler.

3 egg
1/2 ts sukrin+
1/2 salt
1 ts bakepulver
1 ts natron
1 ts eplecider eddik
3 ss fiberfin
Ca 6 ss mel (sesammel og mandelmel, bruk det du liker)
1 ss fiberhusk
1,5 dl varmt vann. 
1/2 dl olje

Visp eggene sammen.
Bland de tørre ingrediensene, minus 1-2 ss mel.
Tilsett vann, olje og eplecidereddik. 
Rør sammen og rør inn resten av melet.
Røren er flytende.
La svelle i ca 10 minutter.
Hell røren over i rundstykkeformer eller i muffinformer.
Stekes på 225°C i 10-15 minutter.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *