MiddagerTilbehør

Sellerirotsalat

 

Oppskrift til 3-4 porsjoner

1/2 Stor Sellerirot eller 1 hel liten
1 pk sukkererter
1/2-1 liten rød løk
4-5 ss rømme
Ca 1 pk majones
litt sitronsaft evt litt suragurk vann,
1-2 ss dijon sennep
Salt og pepper etter smak.
Kajennepepper for litt sting.

Skrell sellerirot og kutt selleriroten i terninger.
Kok selleriroten mør.
Hell av kokevannet og avkjøl selleriroten til den er kald.
Kutt opp de andre grønnsakene i ca samme str som selleleriroten.
Bland alle grønnsakene i en bolle.
Bland sammen majones, rømme, sennep, sitron, salt og pepper 
Smak til underveis slik at man får konsistensen og smaken man vil ha:
Bland grønnsakene inn i majonesblandingen og server.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *