Sitronmuffins med hvit sjokoladekrem
Holder til 8 små eller 5 store muffins
2 egg
1,5 ss tagatesse
5 essens dråper med vanilje
2 ss kokosmel
ca 3 ss mandelmel
1 ts bakepulver
1 dl kokosmelk/fløte/mandelmelk
Saft fra 1 sitron
Skall fra 1/2 sitron
Pisk egg og tagatesse til eggedosis.
Et tips er at jo lenger man pisker eggedosisen, jo bedre blir det.
Bland så inn resten av ingrediensene.
Bland alt godt sammen.
Ha alt i muffins former.
Stekes på 165-170°C i ca 15-17 minutter
Avkjøl muffinsene til de er kalde.
Hul ut ca 1,5 ts midt i muffinsen.
Tilsett lemoncurd.
Oppskrift på lemoncurd finner du her
Kremen:
80g sukkerfri hvit sjokolade
0,75 dl sukrin melis, eventuelt bytt ut noe med tagatesse
80g mykt smør
5-6 stevia essens med vanilje
80g kremost
Smelt sjokoladen over vannbad
Bland resten av ingrediensene til en klumpefri og glatt røre.
Tilsett den smeltede sjokoladen
Bland sjokoladen godt inn.
Ha kremen i en kakesprøyte.
Form topper på toppen av muffinsene.