Sukkerfrie Sjokoladekuler
Denne oppskriften kommer fra en dame som heter Monica Høglund Pettersen.
Oppskriften har jeg funnet på et lavkarboforum.
Disse sjokoladekulene er kjempe gode, nesten avhengighetsskapende, så jeg må dele denne oppskriften med dere.
- 200g kokosmel
- 1 ts vaniljepulver (alternativt 1 ts vaniljesukker (se tips) eller 10 steviadråper med vanilje)
- 150g sukrin eller 75g sukrin+/tagatesse
- 5 ss sterk kaffe
- 2 ss smør
- 6 ss cocosa (kokosolje)
- 3-4 ss kakao
- 0,5 dl fløte
- Kokosmasse
Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin.
La kjøkkenmaskinen gå et par minutter.
Sett deigen kjølig i ca 10 min, slik at den setter seg.
Trill kuler.
Rull kulene i kokosmasse.
Sjokoladekulene smaker best etter at de har fått stått i noen timer eller til dagen etter.