Skumkake
Oppskrift på skumkake/ kokosbollekake
Nok til en liten kakeform.
3 eggehviter
3 ss tagatesse
1,5 ss sukrin melis
3 gelatinplater
1 dl kokende vann
Kokosmasse
160g sukkerfri sjokolade
Pisk eggehviten stiv.
Tilsett litt og litt søtning, mens eggehviten piskes.
Eggehviteblandingen skal bli blank.
Legg gelatinplatene i et glass med kaldt vann.
Kok opp vannet.
Rør ut gelatinet i det varme vannet.
Tilsett litt og litt gelatinvann i mens du pisker.
Strø kokos i bunn av kakeformen.
Stryk eggehviteblandingen utover kakeformen.
Sett til kjøling til skummet er stivt.
Smelt sjokoladen over vannbad.
Stryk sjokoladen utover toppen av skummet.
Strø over kokos.
Avkjøl til sjokoladen har stivnet.
Server.