Sukkerfri syltet rødløk

Syltet rødløk er godt til pølser, hamburgere, taco, stekt kjøtt, fisk, salater, omeletter og på brød.
Syltet rødløk er rødløk som ligger i lake bestående av vann, eddik og søtning. 
Visste du at alle grønnsaker og frukt kan syltes. Når du sylter får grønnsakene/ frukten en søt, med en liten bitter ettersmak.

Oppskrift på syltet rødløk

  • 1,5 middels stor rødløk
  • 0,5 dl eddik
  • 1,5 dl vann
  • 0,5 dl tagatesse, kan byttes ut med 1 dl sukrin.

Gi eddik, vann og søtning et oppkok
Strimle rødløken i skiver
Putt rødløken i et glass med lokk.
Hell over vannet.
La trekke i minst 30 min.
Holder seg i kjøleskapet i ca 14 dager

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *