Djevelegg med wasabi og avokado
Hvordan farge egget
1 neve frosne bær (blåbær= blåfarge, bringebær= rød)
Vann
Rød/blå konditorfarge
Tilsett vann og bær i en kjele.
Kok opp vannet.
Tilsett eggene og kok de hardkokte
6-7 min for små egg
8-9 minutter for store egg.
Ta eggene ut av kjelen.
Rull eggene på kjøkkenbenken, slik at eggeskallet blir knust.
Ha eggene i en skål, fremdeles med det knuste skallet rundt seg.
Tilsett konditorfarge i kokevannet slik at du får en fin farge.
Hell kokevannet over eggene.
La eggene ligge i vannet til de er kalde.
Skrell egget.
Du kan servere eggene som de er til lusjbordet eller så kan du fylle dem med noe digg
Fyll med wasabi og avokado (fyll til 3-4 hele egg)
Eggeplomme
1/4 Avokado
1 ts Wasabilkuler (1/2 hvis du ikke liker det så sterkt)
Majones
Salt og pepper
Legg eggeplommen i en skål.
Knus eggeplommen med en gaffel
Tilsett avokado, wasabikule rog litt majones.
Smak til med mer majones, salt og pepeper.
Bruk en ts til å legge fyllet tilbake i eggehviten.
Pynt med noen få wasabikuler