MiddagerVegetar

Nudler med pesto

 

1 pk konjak nudler eller «better than» nudler
10-15 rosenkål
1/5 squash
2 stilker stangselleri
10-15 cherrytomater
1 glass pesto
Parmesanost
Pinjekjerner

Del rosenkålen og tomatene i 2.
Kutt squash i strimler.
Stek rosenkålen i smør til den er mør.
Tilsett de andre grønnsakene.
La frese 1-2 minutter i pannen.
Tilsett pesto.
Skyll god at nudlene og tilsett nudlene i stekepannen.
Bland alt godt.
Strø over revet parmesan og pinjekjerner.
Server.

Pesto:
Stor håndfull ruccula ca 100g
1 hvitløksfedd
1/2 parmesanost
30 mandler eller en halv pose pinjekjerner som er grillet i ovnen.
Olje.

I stedet for ruccula kan du bruke basilikum, grønnkål etc.
Kjør blandingen i en blender og spe med olje til pestoen er passe tykk.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *