Puffet «ris» på lavkarbovis
Finnes det noe bedre enn puffet ris??
Ja, puffet «ris» på lavkarbovis.
Det beste med denne oppskriften er at du kan bruke det du har i skapet av godt.
I disse har jeg erstattet puffet ris med mandelflarn, hakkede mandler, kokosflak og litt hakkede peanøtter.
Tror nesten jeg må prøve med litt sitronskall også, for å få litt mer syre, eller fett og forstand sine kandiserte sitrusskall i tillegg til nøtter og kokos.
Oppskrift
- 150g delphiafett (kokosfett)
- 120g sukkerfri sjokolade, tilsvarer 1,5 plate
- 1 m/l egg
- 0,5 dl sukrin + elller tagatesse
- 1-2 ss kaffe, kan utelates
- Hakkede mandler, peanøtter, mandelflak og kokosflak etter ønske.
Smelt delphiafett i en kjele eller i micro.
Smelt sjokoladen i delphiafettet.
Pisk egg og søtning til eggedosis.
Tilsett den smeltede sjokoladen, delphiafettet og kaffe i eggedosisen.
Tilsett så det du måtte ønske og vend forsiktig med en slikkepott.
Ha i muffinsformer og sett kaldt til sjokoladen har stivnet.
Oppbevares i kakeboks i kjøleskapet.