Rullekake med jordbærkrem
3 egg
1 ss tagatesse
2 ss sukrinmelis
50g mandelmel
1 ts bakepulver
vaniljedråper
Egg og søtning piskes til eggedosis.
Tilsett 50 g mandelmel, 1 ts bakepulver og noen vaniljedråper.
Bland alt godt
Røren blir tynn.
Stryk røren utover bakepapir med en slikkepott.
Stekes på 210 °C i ca 7 min.
Hvelv kaken over på et bakepapir med sukrin +(evt annen ønsket søtning)
Krem
1-1,5dl fløte
1/2 ss sukrinmelis
Jordbær/syltetøy med 80% bær
Pisk fløte og søtning til krem.
Rør inn moste bær eller syltetøy med 80% bær.
Stryk utover halve kaken.
Rull kaken der kremen er.
Kaken bør avkjøles litt slik at den får satt seg, men smaker supert uten avkjøling også.
Del kaken opp i skiver og pynt med krem og jordbær.