Sjokolademuffins
Oppskriften holder til ca 14 muffins
2 store egg (3 små)
40g sukrin/natreen
50g sukrin gold
2 strøkne ts bakepulver
1 ss kakao (vi liker sjokolademuffinsen lyse) Tilsett gjerne mer hvis du vil ha mørkere variant.
1 ss kokosmel
3 ss mandelmel
3 ss tyrkisk yougurt
2-3 ts kaffe
En klype salt, ca 1/4 ts
Steviadråper med vanilje eller sjokolade
Visp egg og søtning til eggedosis.
Blandinn de andre ingrediensene.
Vend alt sammen med en slikkepott.
Fordel røren i muffinsformene.
Sett ovnen på 180ºC.
La muffinsene hvile på benken mens ovnen blir varm.
Stek muffinsene i ca 15 min.
Avkjøl.
Glasur:
40 sukkerfri sjokolade
75g smør
1, 5 ts kaffe
Ca 5 Sjokolade essens dråper
Sukrin melis og sukrin +
Smelt smør.
Smelt sjokoladen i smøret.
Tilsett kaffe og essens.
Bland inn sukrin + og sukring melis til du får en passe konsistens.
Smak deg frem slik at den kalde sukrin smaken ikke blir dominerende
Sett kjølig i 15-20 minutter.
Ha glasuren i en kakespøyte og ta på kaken.