Sukkerfri smil sjokolade
Sjokoladen:
- 100 g sukkerfri sjokolade
- 1 ts nøytral kokosolje
Smelt melkesjokolade og litt kokosolje.
Tilsett litt sjokolade i hver form.
La 1/5 av sjokoladen være igjen i bollen.
Stryk sjokoladen rundt hele formen, også opp mot kanten.
Sett formen i fryseren i 5-10 minutter.
Karamell:
- 1 dl fløte
- 1 ss sukrin gold
- 2 ss fibersirup gold
- 1 ts stevia dråper eller 0,3 dl tagatesse
- 1 ts vaniljesukker (se oppskrift i albumet krydderblandinger/sauser)
- 1 ss smør
- 1 ss kokosolje uten smak/kakaosmør
Bland alt. Ha alt i en bolle som tåler sterk varme.
Settes i Micro en i ca 5 min.
Rør hvert 90 sec.
Det starter å å boble kraftig når du rører.
Karamellen er ferdig når den tykner.
Ha karamellen over sjokoladen.
Husk at det skal sjokolade på toppen, slik at du ikke fyller helt fult med karamell.
Avkjøl til alt har satt seg.
Stryk over et lag med sjokolade på toppen.
Avkjøl til sjokoladen har stivnet.