Desserter

Youghurt pannekaker med karamellsaus

2-3 egg
1 ts bakepulver
4 ss tyrkisk youghurt
1/2 ts natron
3 ts natreen eller annen søtning (1,5 ss ved tagatesse eller sukrin +)
2 ss kokosmel
1/2 ss fiberhusk
5-6 ss mandelmel
Crispy sjokoladekuler
Karamellsaus
Bær

Skill 2 store egg, 3 hvis du bruker små egg
Eggeplommen piskes sammen med 4 ss tyrkisk youghurt.
Tilsett bakepulver, natron, søtning, kokosmel, fiberhusk og mandelmel. Alt blandes i youghurt blandingen.
Pisk eggehviten stiv.
Vend forsiktig inn eggehviten med en slikkepott.
Røren skal være tykk. 
Bland inn 2-3 ss chrispy sjokoladekuler.
Ha masse smør i stekepannen og form klatter med en spiseskje.
Røren sveller og flyter litt ut.
Ikke snu lappene før du har fått god skorpe under.
Server med karamellsaus, sjokoladekuler og bær.

 

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *