1. Juledag og koldtbord
Håper alle fikk det de ønsket seg til jul og litt til
Jeg jobbet i går kveld på sykehuset, så det ble ikke akkurat lavkarbo julemat på meg i går.
Vi fikk servert ribbe, mestisterkaker, julepølse, potet, surkål, saus og riskrem.
Vi spiste sammen med pasienter, så det ble unaturlig for meg å ta frem annen mat.
Det ble med middagen. Resten av kvelden spiste jeg lavkarbo godteri og nøtter.
Jeg har tydelig vært veldig snill i år, for jeg fikk (har ønsket meg det og da )
Airfryer
Slowcooker
Lavkarbo kokebok
Kniver
Knivsliper
Ildfaste boller
Gleder meg til å sette i gang og lage mat med alt sammen. Selvfølgelig lavkarbomat. Jeg har mange gode ideer.
Men først må vi bli ferdig med jula og all julematen
I morgen skal vi på julebesøk. Spennende å se hva vi får servert.
1 juledag er koldtbord for oss. Masse lavkarbo vennlig mat og så mye godt.
Om vi reiser bort eller har selskap hos oss, blir det servert noe av det samme.
Håper dere får noen ideer på hva dere kan lage, når dere skal ha koldtbord.
Noe av det som vi serverte
Eggerøre og laks
Spekefat ( spekeskinke, paprikaskinke, roastbiff, sylte, lammerull) og pølsefat (rødvinspølse, salami, kokt skinke etc)
Rester av julekskinke
Rester av ribbe, medisterkaker, julepøser og saus
Blomkål og borkkoligrateng (fløtepoteter til de andre)
Nystekte og hjemmebakte rundstykker til alle
Ostefat
Grønnsaker
Fiskekabaret og majones
Til dessert ble det lavkarbo riskrem laget av krem, cottege cheese, søtning, skollede mandler og rørte bringebær/tyttebær.
Ønsker alle en fortsatt God Jul