KjøttMiddager

Wok med biffstrimler

 

Nok til 2 porsjoner

150g brokkoli
75g babygulrøtter
God neve grønnkål (ca 50-60g)
1/2 rød løk
2 fennikelstilker
1 vårløk eller litt purre
1 boks vannkastanjer
250g biffkjøtt
Salt
Pepper
Olje til steking
Smør til steking av biffkjøttet.
Pinjekjerner

Brokkoli kuttes i små buketter.
Kutt opp løk, fennikel og vårløk i skiver.
Varm opp oljen i wokpannen før brokkoli, løk og grønnkål tilsettes.
Stek brokkoli, løk og grønnkål ca 3 minutter før de andre grønnsakene tilsettes.
Stek videre til grønnsakene nesten er møre, 2-3 minutter.
Tilsett sausen og bland godt.
Biffen skjæres opp i tinne skiver.
smelt smør i en stekepanne. 
La smøret blir gyldent før kjøttet tilsettes.
Fres kjøttet så vidt i smøret og tilsett salt og pepper.
Tilsett biffkjøttet i woken og bland om.
Strø over pinjekjerner ved servering.

Saus
1 chili
1-2 hvitløksfedd
Fingertupp ingefær
Liten skvis sitron
4 ss sukkerfri soyasaus
0,5 dl hønsebuljong kraft
1/4-1/2 ss sukrin gold
1 knivsodd fiberhusk eller johannesbrødkjernemel

Bland alle ingrediensene godt. Sørg for at sukrin gold er godt blandet inn.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *