Supper

Fiskesuppe

 

Fiskekraft:
Kok kraft av fiskeavfall/krepseskall, reker, blåskjell etc med litt vann i 20 min.
Sil av og kok kraften videre til halv mengde.
Kan fryses i porsjonspakker.
Bruk kraften som base i fiskesuppen.

Fiskesuppe:
1 løk
1 vårløk
1 chili
3-4 hvitløksbåter
2 stangselleri
2 store jordskokk
Ca 30-40 babygulrøtter
1 fiskekake (80%fisk) eller 4 fiskeboller med lite karbohydrater.
(fiskekake/fiskeboller kan byttes ut med 1-2 laksefileter)
2 torskefileter
ca 20 reker
Ca 2 dl fløte
1-2 dl kraft

Kutt grønnsakene i biter.
Del fisken i biter.
Kok grønnsakene møre i kraften.
Tilsett fisken.
La suppen trekke i ca 3-5 minutter.
Skrell rekene og tilsett i fiskesuppen.
Spe med vann eller fløte hvis du ønsker mer kraft.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *