BakverkBrød/rundstykker/baguetter

Focacciabrød nr 2

100g revet ost
50g kremost
2 toppede ss sesammel
1,5 ss bakepulver
Litt salt
1,5 ss olje
1 ss Pofiber
2 egg
Rosmarin
Soltørkede tomater
Oliven
Fetaost
Havsalt

Smelt ost og kremost i micoren i ca 1,5 minutter.
Rør blandingen godt og sørg for at all ost er smeltet.
Bland inn sesammel, bakepulver, pofiber, salt, egg og 1 ss olje.
Bland godt.
Hell røren i en bakepapirkledd form på ca 15×15 cm.
Tilsett det du ønsker av rosmarin, fetaost, oliven, soltørkede tomater etc.
Strø over litt olje og havsalt.
Stek på 200°C i ca 20-25 minutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *