MiddagerVegetar

Fylt aubergine

Oppskriften er til å fylle begge 1/2 delene av auberginen
Aubergine kan byttes ut med paprika, squash, store sjampinjonger etc

Innholdet av auberginen
1/2 løk
1-2 hvitløksfedd
1 vårløk
1/3 chili, kan utelates
1/4 squash
5-6 Sjampinjonger
1 sellerirotstang
1/2 Paprika
1/2 boks hermetiske tomater
Tillater du soltørkede tomater kan også dette tilsettes
Ca 100g strøost
Krydder:
salt, pepper, paprika, kajennepepper og sukrin+
Smør og olje til steking av grønnsakene

Hul ut auberginen med en kniv og skje.
La det stå igjen ca 0,5 cm langs kanten.
Fin hakk løk og hvitløk.
Kutt opp de andre grønnsakene i små biter.
Stek alle grønnsakene i smør og olje til grønnsakene er møre.
Tilsett de hermetiske tomatene og la små putre til sausen tykner. 
Krydre etter smak.

Fyll auberginen til litt over kanten og strø over ost.
Stek på 200°C i ca 20-30 min, eller til osten har fått farge og auberginen myk i skallet.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *