MiddagerVegetar

Grønnsakswok med sukkerfri sweet chilisaus

 

Oppskriften holder til 2 porsjoner:
1 stor rød løk eller 2 små
150g grønnkål
1 hode brokkoli
1 hel paprika eller 2 halve i forskjellige farger
1/2 fennikel
1/2 squash
1 gulrot (kan utelates)
1 Chili
2-3 Hvitløksfedd
2-3 ss sukkerfri soyasaus
Sukkerfri sweet chilisaus ved behov
Olje til steking

Kutt opp grønnsakene i skiver.
Kutt opp brokkoli i små buketter og stilken i skiver. 
Wok gulrot først da den bruker lengst tid på å bli mør. 
Tilsett så de andre grønnsakene, chili og hvitløk.
Wok til alle grønnsakene er nesten møre.
Tilsett soyasaus og bland godt.
Server sweet chilisaus som tilbehør.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *