Godteri

Sukkerfrie karamelliserte nøtter

Julen før jeg fikk diabetes type 2, fikk du kjøpt karamelliserte nøttegodt i biter. Å himmel så gode de var. jeg kunne forspise meg på dem. Karamelliserte nøtter var et savn, før jeg oppdaget at jeg kunne lage sukkerfrie karamelliserte nøtter ved å bruke sukrin sirup.
Smaken av søt karamell mot nøttene er avhengighetsskapende.
Du kan spise nøttene som de er, eller servere det til ostebordet, tapasbordet eller på kaker. 

Bruk nøtter av eget ønske: valnøtter, hasselnøtter, peanøtter, mandler.

  • 100g nøtter legges utover et bakepapir
  • Strø 1/2- 1 ss sukrinsirup gold eller caramel over nøttene.

Stekes på 200g i ca 5 min.
Avkjøl.
Alt kleber seg så kan være godt å dele det opp før det avkjøles helt.
Nyt

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *