FiskMiddager

Laks med wok grønnsaker og spicy soyasaus

Fisk til middag er noe vi alle burde spise mere av.
Vi, sånn som veldig mange andre, spiser mye av det samme hver uke.
Denne retten er vanlige ingredienser men med en liten vri ved å servere spicy soyasaus til og drysse over resamfrø.

Wok grønnsaker (babygulrøtter, paprika, løk, brokkoli, bambusskudd, vannkastanjer etc)
Laks
Krydder på laksen, som salt, pepper, chiliflakes eller litt sitron i stedet for salt.
Spicy soyasaus
Sesamfrø svarte og hvite

Stek laksen slik du ønsker, vi liker den best ovnsbakt på 200°C i 10-15 minutter avhengig av stykke tykkelse.
Wok grønnsakene til de er nesten gjennomstekte men fremdeles litt crispy.

Spicy soyasaus

2 ss soyasaus soyasaus
2 ss olje
1/2 Chili eller ca 0,5-1 ts chiliflakes
1 ts Ingefær
1 ts sukrinsirup gold
1 hvitløksfedd
Sitronsaft

Bland sammen ingrediensene.
Strø over laksen ved servering

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *