Godteri

Hjemmelaget baconsvor

Morsomt å prøve noe nytt, og spesielt når det virker
Jeg hadde noe svinesvor til overs, så prøvde meg på hjemmelaget baconsvor (laget i ovnen).
Kan fint frityrstekes eller stekes i airfryer også
Fremgangsmåte:
Del svoren i strimler
Kok opp 1 liter vann med 1 ss salt i.
Tilsett svoren i vannet og la småkoke til svoren er mør, ca 30-40 min når du strimler opp først. Koker du stykket helt bør du øke koketiden til ca 60 min.
Ta svoren ut av ovnen og avkjøl.
Legg på rist.
Forvarme ovnen på 180°C varmluft
Stek svoren midt i ovnen fra 40-60 min. Kjenn på svoren om den er hard før du tar den ut.
Avkjøl.
Det smakte utrolig godt og forsvant fort her hjemme

Baconsvor i strimler
Koker i kjelen
Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *