Lavkarbo «smash»
Lavkarbo «smash» lagde jeg første gang i 2017 og det smakte helt himmelsk.
Ingenting kan sammenlignes med vanlig smash, men jeg må innrømme at lavkarbo «smash» er like avhengighetsskapende.
Når ungene får lørdagsgodt, lyster jeg ofte på noe og da kom ideen om lavkarbo smash. Hva med å blande baconcrisp med sukkerfri sjokolade…. og jammen meg det smakte himmelsk godt. Har du litt salt på og så er lørdagsgodteriet definitivt reddet
Ingredienser
10-15 biter baconcrisp
1 ts smør eller kokosolje
100g sukkerfri sjokolade
Klype salt
Forklaring
Smelt sjokolade og kokosolje over vannbad eller i micoren.
Rør inn en klype med salt i sjokoladen
Du kan velge å bruke hele baconcrisp eller knuse baconcrispen.
1. Baconcrisp
Dypp baconcrisp i sjokoladen.
Sett baconcrispen med sjokoladen på et bakepapir.
Sett kaldt til sjokoladen har stivnet
2. Smash topper
Knus baconcrisp med stavmikser.
Bland inn den knuste baconcrispen og sjokoladen.
Bland sammen og lag topper på et bakepapir.
Sett kjølig til sjokoladen har stivnet.