Gele- og mousse dessert

Gele og mousse dessert ble jeg inspirert av på Instagram. En jeg følger der, Angelica_lavkarbo, lagde gele- og mousse i en og samme dessert. Dette måtte jeg bare prøve og det smakte himmelsk.
Du kan lage forskjellige varianter av gele og mousse dessert. Du kan bruke sukkerfri gele, men også lage gele selv med Fun light, gelatin og vann. Hvordan du lager hjemmelaget gele finner du tips om her.
Her har jeg laget en variant med sitron gele og en med bringebær gele.-

Oppskrift til 2 glass

1 pakke sukkerfri gele
3-3,5 dl vann
1 dl fløte
Eventuelt litt sukrin+

Varm opp vann og bland gelepulveret i vannet.
Rør til gelepulveret er helt borte.
Hell 2-2,5 dl gele fordelt på 2 glass.
Avkjøl glassene til geleen er stiv, tar ca 1-2 timer.
La resten av geleen stå på benken i mens.
Pisk fløte og sukrin+ til krem.
Pisk inn resten av geleen til alt er godt blandet.
Ha moussen over geleen og avkjøl på nytt til moussen er stiv.
Pynt med det du måtte ønske, for eksempel krem, mynte, bær, sitron, tørket sitron/bær etc

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *