Bær smuldrepai
Oppskriften er til 3 personer og en liten form.
Deig:
150g nøtter (mandler, valnøtter og hasselnøtter)
1/4 ts johannesbrødkjernemel
1/2 ss tagatesse
Evt 3-5 steviadråper med vanilje
100g mykt smør
Finhakk nøtter med en blender.
Bland inn johannesbrødkjernemel, tagatesse, steviadråper og mykt smør.
Kna alt sammen.
Bær:
250g bær (bringebær, bjørnebær, boysenbær, blåbær, jordbær)
2 ss tagatesse
1/2 ts johannesbrødkjernemel
Fordel bærene utover formen.
Bland sammen johannesbrødkjernemel og tagatesse.
Strø tagatesseblandingen over bærene.
Fordel deigen kladdvis utover bærene.
Stek paien på 200°C i ca 20 minutter.
Avkjøl i 5-10 minutter før servering.
Server paien med is eller vaniljesaus.