Gordon Ramsey eggerøre med kremost
Det har blitt kjempe populært å lage Gordon Ramsey sin eggerøre, så jeg måtte bare prøve. Det er viktig å følge med i tiden, ikke sant.
Denne eggerøren smakte nydelig. Den var fløyelsmyk og hadde en fyldig smak som mettet godt. Dette kommer jeg garantert til å lage flere ganger.
Da jeg spiste eggfaste da jeg prøvde denne retten byttet jeg ut creme fraiche som er i originalen, men kremost naturell.
Oppskrift til 1 porsjon:
2 egg
1 ss smør
20-30 g kremost
Litt salt
Evt. gressløk
Hakk eggene i en kjele.
Del smøret i små biter og tilsett ca halvparten i kjelen.
Sett platen på lav temperatur og rør med tresleiv hele tiden.
Når det begynner å ligne litt på eggerøre tilsett resten av smøret og kremosten.
La alt sammen smelte og gjøres om til eggerøre.
Server sammen med ostechips, på lavkarbobrød/rundstykke, på knekkebrød eller alene som den er