Frokost og lunsjHjemmelaget pålegg

Smaksrik kyllingsalat

Smaksrik kyllingsalat er kjempe godt til helgelunsjen eller som pålegg på en helt vanlig hverdag.
Rester av kylling kan på 1-2-3 trylles frem til en smaksrik kyllingsalat.
Serverer du denne kyllingsalaten til ferskt brød eller rundstykker blir det et fortreffelig måltid.
Jeg fikk inspirasjon av å lage denne smaksrike kyllingsalaten, etter å ha smakt kyllingsalat i kantina på jobben. 
Hver gang jeg lager denne kyllingsalaten angrer jeg på at jeg ikke lagde større porsjon.

Ingredienser:

  • 1 Kyllingfile
  • 1 Vårløk
  • 1/3 Paprika
  • 1/4 Rød løk
  • Evt mais, hvis du tillater det
  • 1/2 pose Majones
  • 1/2 boks Creme fraiche
  • Karri
  • Paprikapulver
  • Salt
  • Pepper
  • Natreen
  • Evt chili/Garam massala krydder
  • Evt noen sitrondråper

Kutt opp ferdig stekt kylling og grønnsaker i små biter.
Ta lik mengde majones og creme fraiche
Bland inn ønsket mengde krydder og smak deg frem til passe sterkt.
Bland inn kylling og grønnsaker.
La stå å godgjøre seg litt før servering.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *