MiddagerTilbehør

Grønnkålschips

 

I perioder får jeg helt dilla på grønnkålchips.
Grønnkålchips kan spises som potetgull på kvelden, eller være i stedet for chips, mos eller som en grønnsak.
Jeg bruker grønnkålchips til spesielt fisk og kylling.
Grønnkål er også proppfull av vitaminer.

Nok til 2 porsjoner:
200g grønnkål
2 ss rasolje
0,5 ts salt.

Hvis du kjøper hel grønnkål er det lurt å dele den i mindre biter.
Legg grønnkålen i en bolle og tilsett salt og olje.
Vend oljen og saltet godt inn i grønnkålen.

Grønnkålen kan stekes på to forskjellige måter; 

1. I airfryer: Still airfryeren til fries steking og stek i 3-5 min. Følg med slik at grønnkålen ikke blir brent.
2. I stekeovn: sett ovnen på 180º og stek grønnkålen i 10-15 min.

Vend gjerne inn noen hakkede mandler etter steking.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *