MiddagerVegetar

Grønnsakswok med sukkerfri sweet chilisaus

 

Oppskriften holder til 2 porsjoner:
1 stor rød løk eller 2 små
150g grønnkål
1 hode brokkoli
1 hel paprika eller 2 halve i forskjellige farger
1/2 fennikel
1/2 squash
1 gulrot (kan utelates)
1 Chili
2-3 Hvitløksfedd
2-3 ss sukkerfri soyasaus
Sukkerfri sweet chilisaus ved behov
Olje til steking

Kutt opp grønnsakene i skiver.
Kutt opp brokkoli i små buketter og stilken i skiver. 
Wok gulrot først da den bruker lengst tid på å bli mør. 
Tilsett så de andre grønnsakene, chili og hvitløk.
Wok til alle grønnsakene er nesten møre.
Tilsett soyasaus og bland godt.
Server sweet chilisaus som tilbehør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *