Hvitløksbrød
3 små hvitløksbrød
Brød:
Eggehvite fra 2 små egg
100g mandelmel
2,5-3 ss fiberhusk
1 ts bakepulver
1 ts eddik
1/2 ts salt
1/4 ts natreen
1,5 dl varmt vann
Hvitløkssmør:
Knust hvitløk eller hvitløkspulver
mykt smør
Salt
Parmesan
Evt persille
Bland alle ingrediensene godt sammen.
La røren svelle i ca 10-15 minutter.
Kna sammen deigen.
Del deigen i 3.
Form litt tykke pølser.
Trykk pølsene litt flate, ca 1,5 cm høye.
Stekes på 200°C i ca 10 minutter.
Bland sammen hvitløkssmøret, minus parmesan
Del deigen opp i skiver, men ikke skjær helt igjennom.
Smøt hvitløkssmøret mellom skivene og litt på toppen.
Strø parmesan på toppen.
Stek ytterligere i ca 5 minutter.