KjøttMiddager

Squash lasagne

Bildet er til liten form ca 2 porsjoner

Tomatsausen:
300 g kjøttdeig
ca 1/2 liten løk
1 fedd hvitløk
1/2 boks hermetiske tomater evt 3-4 tomater
Litt vann
1/5 paprika
Natreen eller annen søtning
Krydder som salt, pepper, grillkrydder, paprika, chili, oregano etc

Stek kjøttdeig
Krydre etter smak.
Finhakk løk og hvitløk. 
Lag tomatsaus av tomater, paprika, hvitløk, løk, vann og søtning.
La sausen småkoke i ca 15 minutter.
Tilsett kjøttdeigen i sausen.

Hvit saus:
1 liten boks cottage cheese 
ca 100g revet ost 

Spinat:
1,5 neve spinatblader/evt 10 blokker frossen spinat
Salt, og pepper
Smør til steking

Stek spinat mør og krydre med salt og pepper

Squash:
1/4 squash

Del squashen i tynne skiver med ostehøvel.
Squash kan byttes ut med pastaplate, se her

Montering:
ca 50-75g revet ost.

Finn frem en liten ildfast form.
Start med et lag squash, så kjøttdeig, så spinat, cottege cheese og ost. 
Gjenta prosessen en gang til.
Avslutt med squash og et lag til med ost.

Stekes på 200g i ca 20-25 minutter til osten har smeltet og fått litt farge.
La hvile i ca 10 min før servering.
Server med hvitløksbrød og salat

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *