Lavkarbo proteinrundstykker

Lavkarbo proteinrundstykker er rundstykker som inneholder mange gode proteinfer fra cottege cheese.
Det finnes flere typer proteinrundstykker med havregryn, men da havregryn blodsukkeret mitt reagerer på havregryn ønsket jeg å lage proteinrundstykker med lavkarbo mel i stedet.
Det beste med denne oppskriften er at du kan få de fleste ingrediensene i noen matbutikker som Meny og Mega.

Oppskrift på Proteinrundstykker

°3 Egg
Liten boks cottege cheese
5 toppede ss pofiber
3 toppede ss solsikkemel/ malt solsikkefrø
1 strøken ss fiberhusk
2 ts bakepulver
1 ss eddik
ca 0,5 dl vann

Kjør egg og cottege cheese sammen.
Tilsett de andre ingrediensene.
Ta litt og litt vann og bland inn til deigen fester seg og blir en fast deig.
Trenger du mer vann enn 0,5 dl så tilsetter du det.
La deigen hvile litt.
Form ca 6 rundstykker.
Stek på 200°C i ca 20-25 minutter

Print Friendly, PDF & Email

2 hendelser på “Lavkarbo proteinrundstykker”

  1. Fiberhusk er visst trukket tilbake. Hva kan jeg bruke istedenfor? Og hvilken mengde skal jeg bruke da? 1 ss fiberhus = ? ss med ???

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *