Scampi og fisk i kokosmelk
Det beste med denne retten er at du kan bruke opp rester du har i kjøleskapet.
Retten blir forskjellig fra gang til gang, så det er en redd du aldri blir lei.
Bruk de grønnsakene du har i hus/liker.
Det jeg har brukt er:
sellerirot
søtpotet, hvis du tillater det
rød/gul løk
vårløk
paprika
tomat
squash
spinat blader
chili
hvitløk
Kutt opp grønnsakene i passe biter.
Stek grønnsakene i smør.
Start med de grønnsakene som tar lengst tid for å bli møre, tilsett så de andre.
Kutt opp 1 hvitløks fedd og 1/4 chili og tilsett mot slutten.
Rør inn ca 0,5 ts grønn chilipasta.
Smak deg til hvor sterkt du ønsker det.
Hell over 1/2 boks kokosmelk og så scampi.
La det koke til scampiene har blitt varme.
Strø over noen oliven mot slutten.