Blogg

Velkommen

Jeg må ønske alle velkommen til min/vår nye Xcarb blogg.

Min kjære mann er designer til både Xcarb, nettbutikk og bloggen.
Vi har lenge ønsket å starte opp en blogg og nettbutikk.
Juleheftene jeg lagde og han redigerte ga oss et spark bak til å starte opp nettsiden, og nå bloggen.

Nå kan vi endelig si at vi har fått det tillaughing 
Det tar nok litt tid før alt kommer på plass, men et sted må man jo starte. 

Denne helgen har blitt brukt til å starte bloggen, få inn noen oppskrifter og endret litt på oppsett osv.
Jeg er ikke så datakyndig som min mann, så han må tåle tusen spørsmålembarassed 
Han får seg ofte en god latter av alt jeg gjør feil.
Godt at en god latter forlenger livetwink

Det har ikke blitt mye matlaging i helgen, men vi satser på at det blir mer mat og kakebaking uken som kommer.
Jeg har hatt jobbehelg, oppstart av bloggen og fokusert på familieliv.

Helgens meny har vært:
Fredag kveld: kyllingvinger, sellerirotfries, salat og sukkerfri chilisaus.
Et glass rødvin til fredagskos ble det også. Vinen har 5 karbohydrater pr 100g

Sukkerfri chilisaus har jeg kjøpt på Bodypower i Sverige. 


Lørdag lunsj: stekt egg og rester av kyllingvinger.
Lørdag middag: fiskegrateng med kokte grønnsaker.
Oppskriften kommer under fiskemiddager i løpet av kvelden.


Søndag lunsj: eggerøre, ost, skinke og grønt.
Søndag middag: Julebuffé med deler av familien.

Håper dere alle har hatt en kjempe fin helg og nyter siste del av 2. søndagen i advent.

 

Så tenner vi to lys i kveld, 
to lys for håp og glede. 
De står og skinner for seg selv 
og oss som er tilstede. 
Så tenner vi to lys i kveld, 
to lys for håp og glede. 

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *